Menu
KUUSELAN LINTUTILAN JOULUJAKO 2019 jaossa autona tummanharmaa Ford Transit jossa ankan ja kalkunan kuvat kyljissä tai apujoukoilla musta MB vito. Koitetaan saada valoja senverran että näkyy ja aina voi soitella. Matkalla saattaa sattua, toivottaan että pysytään aikataulussa.

Jakolista ja puodin aukiolo on nyt 99 prosenttisesti valmis. Näillä pyritään menemään. Nyt ei tarvita kuin Hyvää joulumieltä ja joillan jakopaikolla vähän pitempää pinnaa ;) Yritämme pysyä aikataulussa, toivotaan että säät suosii ja saamme kaikki lihat perille ennen jouluaattoa!

2019 Jaetaan Kankaanpää, Pori, Rauma, Eura, Kokemäki, Parkano, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Häijää, Ylöjärvi, Nokia, Tampere Ahlman, Tammelantori, Tohloppi, Pirkkala, Hervanta, Kangasala, Valkeakoski, Akaa Toijala, Vesilahti, Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava. 
Siis ainakain nämä ja Puodista noudettavissa aamupäivisin. 


KUUSELAN LINTUTILAN JOULUJAKO 2019  

JOULUJAKO URAKKA TEHTYNÄ. KIITOKSET ASIAKKAILLE!
 DSC 1257


LinnunlihaKasvatamme linnut tilallamme luonnonläheisesti. Lintumme laiduntavat kesäisin, talvella linnuilla on isot karsinat. Ruokimme linnut kauralla heinällä ja kotimaisella valkuaisrehulla ilman gmo soijaa ja kalajauhoa. Lintumme teurastetaan rahtina valvotussa teurastamossa. Myynti tapahtuu tilalta sekä rekoringeissä tilan myyntipisteissä. Kuuselan lintutilan tuotteita saa jo myös muutamista ravintoloista.

Mökkivuokraus

Kuuselantilan verkkokauppa sulkeutuu 15.1. Tilaukset tästä lähtien puhelimella tai sähköpostilla. Kiitos!

Tilapuoti avoinna lauantaisin klo 10.00-14.00 tai sopimuksen mukaan soita. 044 5474516

Tilauksesta palvattu kalkkuna juhlapöytään, tilaukset 2 viikkoa ennen ajankohtaa.
Puodista löytyy ankan,viiriäisen ja kananmunia. Lihoina kalkkunaa ja ankaa, fileet, koivet ja siivet. Purkkiliha sekä tietenki Choritsoa löytyy myös.
Nyt myös palvia ja rosvopaistia saatavilla pakkasesta.
Ankat munivat ja herkullisia ankanmunia löytyy puodista.


Tarjolla on myös herkullisia mehuja ja hilloja sekä jauhoja moneen tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan puotiin ja sen herkkuihin.Tilitoimisto

JÄMIJÄRVEN AGRITILIT

Tilitoimistopalvelumme kattavat maatalouden kirjanpitopalveluista, viljelysuunnitelmiin ja EU-tukineuvontaan.