Menu

Kuuselan tilan maukas linnunliha

Kuuselan tilalta kalkkunan ja ankan lihaa suoraan tuottajalta v. 2017 tarjoamme kalkkunaa ja ankkaa joulupöytään. Olemme kesän 2016 aikana remontoineet navetan linnuntuotantoon sopivaksi. Osin rakentamista vielä jää varmasti tulevillekin vuosille mutta pääosin rakennus toimii jo. Ankanlihaa ja kalkkunaa on saatavila tilalta läpi vuoden, pakastettuna kokonaisena. Kalkkunaa löytyy fileenä, siipinä, koipina ja kokonaisena pakkasesta. Keväällä kalkkunanlihassa saattaa tulla pieni tauko.  Tilamyymälä on auki klo 10.00-14.00 muuten sopimuksen mukaan.

Linnut ruokitaan alussa poikasrehulla ja siitä siirrytään pikkuhiljaa kotoisiin rehuihin, kauraan ja ohraan. Ankat laiduntavat kesäikaan ulkona ja syövät laitumelta apila/timotei heinää ja polskivat ulkolammessa.

Kalkkunoita ja ankkoja

Myyntiin tulee kevään tullessa munia ankoilta,sekä musta/pronssi kalkkunoilta.
Koehaudotukset käynnissä tammikuulla. Ensimmäiset poikaset kuoriutuvat jo tammikuun lopulla.

Joulupöytään tulevat valkoiset kalkkuna tiput tulevat tilalle päivän vanhoina. Ankat tuotetaan omien emojen jälkeläisistä. Linnut kasvavat väljissä karsinoissa, päivällä ulkoillen.

Kalkkunat tulevat nykyisin Kuuselaan päivänikäisinä Esseniltä ja kasvatus tapahtuu tilalla alusta loppuun.

Teurastus tapahtuu siipikarjateurastamo Keltasiivessä Köyliössä.

Palvautamme Yläneen palvaamossa sekä Jämin Rahtipalvissa. 
 

Tässä tulevan vuoden tarjontaa:

Ankkaa pakastettuna ja munia, ankoilta, viiriäisiltä ja kanoilta myynnissä tilalta kokoajan.
Savustettua ankkaa ja kalkkunaa tarjoamme jälleen tilauksesta. Pääsiäiseksi 2018. Tilauksia otetaan heti alkuvuodesta vastaan.  Linnut jaetaan Poriin ja Tampereen seudulle ennen Pääsiäistä. Noudettavissa myös tilamyymälästä.

Verkkokauppa aukeaa vuoden 2018 sesonkeihin helmikuussa.

Hinnat 2018 Kalkkuna raaka(pakaste) 12 eur/kg ja savustettu kalkkuna 17 eur/kg ( painot 6-12 kg) Puolikkaat + 1 €/kg

Ankka raakana (pakaste) 17 eur/kg ja savustettuna 22 €/kg (painot 1,4-3 kg)

Palvattua ankkaa toimitamme pääsiäiseksi sekä juhanuksen aikaan tilauksesta. Tilan sivulle ja rekoihin ilmoitukset tulevat lähempänä.

Myynti joko suoraan tilamyymälästä tai reko rinkien kautta Tampereen seudulla läpi vuoden Porin,Rauman ja Kokemäen rekoissa tarjoamme tuotteita vähintään kerran kuussa.

Kevättä kohti mennään ja lintujen kuoriutumiset ovat käynnistyneet lintutilalla.


Linnunliha

Kuuselan tilalta löytyvät kasvattamamme laadukkaat kalkkunan ja ankan lihat pakastettuna tai tuoreena. Lisäksi tilalla on ankan, viiriäisen ja kanan munia. Tilamyymälämme avoinna lauantaisin klo 10.00-14.00 muuten sopimuksen mukaan. Omien tuotteiden lisäksi muutaman muun pientuottajan tuotteet saatavilla. TERVETULOA POIKKEAMAAN LÄHIRUOKAOSTOKSILLE!

Mökkivuokraus

TERVETULOA !Lauantaina 20.1 klo 10.00-14.00  Puoti jälleen avoinna. Joulun jälkeiseen elämää kevyttä linnunlihaa niin Ankkaa kuin kalkkunaakin monessa muodossa. Tarjolla on myös herkullisia mehuja ja hilloja sekä jauhoja moneen tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan puotiin. Ostaville asiakkaille pieni yllätys luvassa

Tilitoimisto

JÄMIJÄRVEN AGRITILIT

Tilitoimistopalvelumme kattavat maatalouden kirjanpitopalveluista, viljelysuunnitelmiin ja EU-tukineuvontaan.