Menu

Kuuselan tilan maukas linnunliha

Kuuselan tilalta kalkkunan ja ankan lihaa suoraan tuottajalta v. 2018 tarjoamme kalkkunaa ja ankkaa tilapuodista liki läpi vuoden. Lisäksi lähiseudun rekoissa pienin väliajoin. Olemme kesän 2016 aikana remontoineet navetan linnuntuotantoon sopivaksi. Osin rakentamista vielä jää varmasti tulevillekin vuosille mutta pääosin rakennus toimii jo. Ankanlihaa ja kalkkunaa on saatavila tilalta läpi vuoden, pakastettuna kokonaisena. Kalkkunaa löytyy fileenä, siipinä, koipina ja kokonaisena pakkasesta. Keväällä kalkkunanlihassa saattaa tulla pieni tauko.  Tilamyymälä on auki klo 10.00-14.00 muuten sopimuksen mukaan.

Linnut ruokitaan alussa poikasrehulla ja siitä siirrytään pikkuhiljaa kotoisiin rehuihin, kauraan ja ohraan. Ankat laiduntavat kesäikaan ulkona ja syövät laitumelta apila/timotei heinää ja polskivat ulkolammessa.

Kalkkunoita ja ankkoja

Myyntiin tulee kevään tullessa munia ankoilta,sekä musta/pronssi kalkkunoilta.
Koehaudotukset käynnissä tammikuulla. Ensimmäiset poikaset kuoriutuvat jo tammikuun lopulla.

Joulupöytään tulevat valkoiset kalkkuna tiput tulevat tilalle päivän vanhoina. Ankat tuotetaan omien emojen jälkeläisistä. Linnut kasvavat väljissä karsinoissa, päivällä ulkoillen.

Kalkkunat tulevat nykyisin Kuuselaan päivänikäisinä Esseniltä ja kasvatus tapahtuu tilalla alusta loppuun.

Teurastus tapahtuu siipikarjateurastamo Keltasiivessä Köyliössä.

Palvautamme Yläneen palvaamossa sekä Jämin Rahtipalvissa. 
 

Tässä tulevan vuoden tarjontaa:

Ankkaa pakastettuna ja munia, ankoilta, viiriäisiltä ja kanoilta myynnissä tilalta kokoajan.
Savustettua ankkaa ja kalkkunaa tarjoamme jälleen tilauksesta. Pääsiäiseksi 2018. Tilauksia otetaan heti alkuvuodesta vastaan.  Linnut jaetaan Poriin ja Tampereen seudulle ennen Pääsiäistä. Noudettavissa myös tilamyymälästä.

Verkkokauppa aukeaa vuoden 2018 sesonkeihin helmikuussa.

Hinnat 2018 Kalkkuna raaka(pakaste) 12 eur/kg ja savustettu kalkkuna 18 eur/kg ( painot 6-12 kg) Puolikkaat + 1 €/kg

Ankka raakana (pakaste) 18 eur/kg ja savustettuna 23 €/kg (painot 1,4-3 kg)

Palvattua ankkaa toimitamme pääsiäiseksi sekä juhanuksen aikaan tilauksesta. Tilan sivulle ja rekoihin ilmoitukset tulevat lähempänä.

Myynti joko suoraan tilamyymälästä tai reko rinkien kautta Tampereen seudulla läpi vuoden Porin,Rauman ja Kokemäen rekoissa tarjoamme tuotteita vähintään kerran kuussa.

Kevättä kohti mennään ja lintujen kuoriutumiset ovat käynnistyneet lintutilalla.


Linnunliha

Kasvatamme linnut tilallamme luonnonläheisesti. Lintumme laiduntavat kesäisin, talvella linnuilla on isot karsinat. Ruokimme linnut kauralla heinällä ja kotimaisella valkuaisrehulla ilman gmo soijaa ja kalajauhoa. Lintumme teurastetaan rahtina valvotussa teurastamossa. Myynti tapahtuu tilalta sekä rekoringeissä tilan myyntipisteissä. Kuuselan lintutilan tuotteita saa jo myös muutamista ravintoloista.

Mökkivuokraus

TILAA JOULUKSI PALVATUT LINNUT TAI RULLAT VERKKOKAUPASTA! Huom. Ei toimitusmaksua jakolenkillä.


Puoti auki JOKA lauantai klo 10.00-14.00. Puodista löytyy ankan,viiriäisen ja kananmunia. Lihoina kalkkunaa ja ankaa, fileet, koivet ja siivet.
Tarjolla on myös herkullisia mehuja ja hilloja sekä jauhoja moneen tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan puotiin ja sen herkkuihin. PS: Niitä "Suomen parhaita" kaurahiutaleita löytyy jälleen puodista!Tilitoimisto

JÄMIJÄRVEN AGRITILIT

Tilitoimistopalvelumme kattavat maatalouden kirjanpitopalveluista, viljelysuunnitelmiin ja EU-tukineuvontaan.