Menu

Hanhet

Hanhia on myynnissä tilamyymälässämme pakastettuna ja jouluksi voi tilata savustetun hanhen.

 


LinnunlihaKasvatamme linnut tilallamme luonnonläheisesti. Lintumme laiduntavat kesäisin, talvella linnuilla on isot karsinat. Ruokimme linnut kauralla heinällä ja kotimaisella valkuaisrehulla ilman gmo soijaa ja kalajauhoa. Lintumme teurastetaan rahtina valvotussa teurastamossa. Myynti tapahtuu tilalta sekä rekoringeissä tilan myyntipisteissä. Kuuselan lintutilan tuotteita saa jo myös muutamista ravintoloista.

Mökkivuokraus


TILAA JOULUKSI PALVATUT LINNUT TAI RULLAT VERKKOKAUPASTA! Huom. Ei toimitusmaksua jakolenkillä.

Joululintujen tilauksen loppukiri alkaa! Tilaa linnut mielellään verkkokaupasta. Kaikkia jakopaikkoja ei näy mutta lisätietoihin paikka niin pysähdymme kyllä. Alustavan suunnitelman mukaan tiistaina 18.12 Olisimme kulussa Tuusula-Hämeenlinna-Akaa -Lempäälä akselilla, Keskiviikkona Tampere-Kangasala, Torstaina Pori-Rauma. Puodista nouto onnistuu Ke-pe 9.00-12.00 ja lauantaina 10.00-14.00  Jakolenkillä on myös muuta tavaraa matkassa.
Perjantaina sitten kaikki muut. Tämä tosiaan vasta alustava suunnitelma varmentuu joulua kohden.

Puoti auki JOKA lauantai klo 10.00-14.00. Puodista löytyy ankan,viiriäisen ja kananmunia. Lihoina kalkkunaa ja ankaa, fileet, koivet ja siivet.
Tarjolla on myös herkullisia mehuja ja hilloja sekä jauhoja moneen tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan puotiin ja sen herkkuihin. PS: Niitä "Suomen parhaita" kaurahiutaleita löytyy jälleen puodista!Tilitoimisto

JÄMIJÄRVEN AGRITILIT

Tilitoimistopalvelumme kattavat maatalouden kirjanpitopalveluista, viljelysuunnitelmiin ja EU-tukineuvontaan.