Menu

Kalkkunoita tilalla on kahta lajia, Musta/Pronssikalkkunoita jotka toimivat "pihanvahteina" Norjanharmaan Lakan lisäksi. Näitäkin poistetaan vahvuudesta ajoittain. Joulukalkunat ovat But kalkkunoita jotka tulevat tilalle vuorokauden ikäisinä. Nämä kasvatetaan lihaksi kauralla, heinällä ja pienellä valkuaislisällä. Kesälllä 2018 tilalta voi varata myös but nuorikoita,sekä musta/pronssikalkkuna nuorikoita luovutusaika juhannuksen tienoilla. Myös pronssin siitosmunia myynnissä.   

 20160716 162322 
Kalkkunat kasvavat väljissä karsinoissa vesi tulee                                                            automaatista ja vilja rehu täydennetään kaksi kertaa  päivässä.  Kalkkunat ulkoilevat viranomaisten salliessa ulkoilun.    
 

20160719 182405

Linnunliha

Kasvatamme linnut tilallamme luonnonläheisesti. Lintumme laiduntavat kesäisin, talvella linnuilla on isot karsinat. Ruokimme linnut kauralla heinällä ja kotimaisella valkuaisrehulla ilman gmo soijaa ja kalajauhoa. Lintumme teurastetaan rahtina valvotussa teurastamossa. Myynti tapahtuu tilalta sekä rekoringeissä tilan myyntipisteissä. Kuuselan lintutilan tuotteita saa jo myös muutamista ravintoloista.

Mökkivuokraus

La 21.4 Kuuselan lintutilan
muna markkinat!

3 ankanmunakennoa 12 € 2 viiriäisenmunakennoa 8 €
30 kpl kenno kalarehu gm ja antipioottivapailla rehulla ruokittujen kananmunia 4 €/kenno!
Myynnissä myös palvattua ankkaa, kalkkunanfilepalvia n. 500 g paloissa, Kuuselan grilleri kalkkunamakkaraa sekä pieni erä rosvopaistia. Nämä lihat siis vasta valmistuneita ja tuoreita palveja ja makkaroita. La 21.4 klo 10.00-14.00 kannattaa kurvata Kuuselan puodille. Tarjoukset voimassa vain puodissa ja niin pitkään kuin tavaraa riittää!

Puoti auki JOKA lauantai klo 10.00-14.00. Puodista löytyy ankan,viiriäisen ja kananmunia. Lihoina kalkkunaa ja ankaa.
Tarjolla on myös herkullisia mehuja ja hilloja sekä jauhoja moneen tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan puotiin ja sen herkkuihin. PS: Niitä "Suomen parhaita" kaurahiutaleita löytyy jälleen puodista!


Kuuselan mökki jälleen vuokrattavissa. Lintutilan pihapiirissä 120 €/  viikonloppu tai 70 €/ vrk.
Viikosta kysy edullinen tarjous!

Tilitoimisto

JÄMIJÄRVEN AGRITILIT

Tilitoimistopalvelumme kattavat maatalouden kirjanpitopalveluista, viljelysuunnitelmiin ja EU-tukineuvontaan.