Menu

Viiriäiset

Viiriäisiä tilaltamme löytyy 50.

Viiriäisen munassa on vitamiinejä kananmunaa enemmän. Maku myös on hieman voimakkaampi. Soveltuvat keittoon ja paistoon. Sekä hyvin näyttäviksi koristeiksi salaattiin tai kalatarjottimeen.

Viiriäisien munia sekä syötäväksi että siitokseen. Ruokamunia myynnissä 12 munan kennoissa. 5 €/kenno. Munia postitetaan ja myös jaetaan omien jakojen mukana.

 


LinnunlihaKasvatamme linnut tilallamme luonnonläheisesti. Lintumme laiduntavat kesäisin, talvella linnuilla on isot karsinat. Ruokimme linnut kauralla heinällä ja kotimaisella valkuaisrehulla ilman gmo soijaa ja kalajauhoa. Lintumme teurastetaan rahtina valvotussa teurastamossa. Myynti tapahtuu tilalta sekä rekoringeissä tilan myyntipisteissä. Kuuselan lintutilan tuotteita saa jo myös muutamista ravintoloista.

Mökkivuokraus

Kuuselantilan verkkokauppa sulkeutuu 15.1. Tilaukset tästä lähtien puhelimella tai sähköpostilla. Kiitos!

Tilapuoti avoinna lauantaisin klo 10.00-14.00 tai sopimuksen mukaan soita. 044 5474516

Tilauksesta palvattu kalkkuna juhlapöytään, tilaukset 2 viikkoa ennen ajankohtaa.
Puodista löytyy ankan,viiriäisen ja kananmunia. Lihoina kalkkunaa ja ankaa, fileet, koivet ja siivet. Purkkiliha sekä tietenki Choritsoa löytyy myös.
Nyt myös palvia ja rosvopaistia saatavilla pakkasesta.
Ankat munivat ja herkullisia ankanmunia löytyy puodista.


Tarjolla on myös herkullisia mehuja ja hilloja sekä jauhoja moneen tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan puotiin ja sen herkkuihin.Tilitoimisto

JÄMIJÄRVEN AGRITILIT

Tilitoimistopalvelumme kattavat maatalouden kirjanpitopalveluista, viljelysuunnitelmiin ja EU-tukineuvontaan.